Havi hírlevelünkre e-mail címe elküldésével feliratkozhat.
A feliratkozással elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat!

Adományát számlaszámunkra küldheti:
CIB Bank
10700323-69393668-51100005

Adószám:
19084121-1-13

jelentkezés a levelezőszolgálatra

levelezesre jelentkezes

Ha meghívást érzünk a szolgálatra – amelynek nem feltétele a vallási elköteleződés –, ezen az e-mail címen jelentkezhetünk levelezésre: mecsesbp@gmail.com A levélben mindenképp adjuk meg az elérhetőségünket, lehetőség szerint a telefonszámukat, amin fel lehet velünk venni a kapcsolatot. Írhatunk egy rövid bemutatkozást is, valamint hogy honnan hallottunk a szolgálatról, és miért szeretnénk benne részt venni. Legfontosabb viszont, hogy jelezzük, hogy a levelezőszolgálatra jelentkezünk, illetve további részleteket kérve érdeklődünk. Ez a jelentkezés még nem jelent végleges elköteleződést, a kapcsolatfelvétel után minden egyéb szükséges információt meg fogunk kapni, ami a végleges döntésünkhöz szükséges.

Küldje be imaszándékát, és imaszolgálatunk közbenjár érte:

Ha szeretné, megadhatja az e-mail címét, hogy visszajelezhessünk. Más célra a címét nem használjuk, kérésére töröljük. További részleteket adatvédelmi szabályzatunkban talál.

Aktuális imaszándékunk:

Segítsd, Uram, felfedezni a jelen pillanatban rejlő lehetőségeinket! Add, hogy örömmel mindinkább a jelenben tudjunk élni!
imaszandek 2022.12.07