Hírlevél-feliratkozás
A feliratkozással elfogadod adatvédelmi szabályzatunkat.
Imaszándék beküldés
Küldd be imaszándékodat, és imaszolgálatunk közbenjár érte:
Ha szeretnéd, megadhatod az e-mail címedet, hogy visszajelezhessünk. Más célra a címedet nem használjuk, kérésére töröljük. További részleteket adatvédelmi szabályzatunkban találsz.
Adományokat a számlaszámunkra küldhetsz:
CIB Bank
10700323-69393668-51100005

Adószám:
19084121-1-13
Nyomtatható plakát és szórólap

Támogass bennünket plakátunk és szórólapunk terjesztésével!Börtönmissziós szolgálatunknak fennmaradása érdekében folyamatosan nagy szüksége van támogatókra. Amennyiben bűnmegelőző missziónkat fontosnak tartod, de nem tudsz vagy nem szeretnél személyes börtönmissziós szolgálatot vállalni, anyagilag vagy önkéntes munkával is támogathatod működésünket.

Anyagi támogatás

CIB Bank: 10700323-69393668-51100005

Önkéntes munka

Amennyiben önkéntes munkával tudnád működésünket támogatni (adminisztratív, gazdasági vagy kommunikációs területen, pl. honlapfejlesztés, közösségi média, tartalomfejlesztés, videóanyagok, cikkírás, fundraising stb.), kérlek, keress minket a mecsesbp@gmail.com email címen!

Beer Miklós

Krisztusban Kedves Testvérek!

Nagy öröm számomra, hogy a Mécses Szeretetszolgálat Magyar Börtönpasztorációs Társaság megújul, és friss erővel igyekszik lassan 30 éve elkezdett küldetését folytatni. A mai társadalmi-gazdasági viszonyok között különösen fontos az a szolgálat, melyet a Mécses magára vállalt. Kérem Önöket, figyeljék érdeklődéssel, szeretettel a Társaság munkáját; lehetőségeikhez képest támogassák azt, és amennyiben hívást éreznek, csatlakozzanak, hogy közösen tegyünk a „betegekért”, a bűnösökért, akikért Jézus jött.

Dr. Beer Miklós püspök

2022-ben a BGA, a NEA és a Miniszterelnökség 150 000 Ft-tal támogatta Szeretetszolgálatunkat.